Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave - Regan Vest - regeringens og kongehusets atombunker

Vis stort billede
Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave - Regan Vest - regeringens og kongehusets atombunker

298,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I 2010 og 2012 udkom bestselleren "DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED, REGAN VEST - regeringens og kongehusets atombunker". For at bogen kunne udgives, skulle den censureres af forsvaret, beredskabsstyrelsen og NATO, men for første gang nogensinde, fortælles alle hemmelighederne uden censur - i den 3. og sidste udgave.Interessen for det tophemmelige regeringsanlæg, blev efter udgivelsen af DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED, så stor, at myndighederne i 2013 blev presset til at tage REGAN VEST ud af de nationale beredskabsplaner, og det forventes, at anlægget åbner for offentligheden som museum i løbet af et par år.


Med baggrund i fortrolige konstruktionstegninger som myndighederne på snedig vis forsøgte at lægge røgslør henover, aktindsigt i centrale dokumenter, interviews med nøglepersoner - der nu uden tavspligt - kan fortælle de sidste hemmeligheder udgives den UCENSUREREDE udgave af DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED.
Den UCENSUREREDE udgave afslører i skræmmende detaljeret grad, hvordan det civile beredskab, ned til mindste detalje, og ukendt for befolkningen, forberedte sig på det værst tænkelige senarie - en atomkrig mod Warszawa-pagten. Der fortælles hvordan flyveforbuddet over det tophemmelige byggeri en halv kilometer inde i bakken, 60 meter under jorden, blev håndhævet med ransagninger af fly til følge. Bogen afslører hvor længe regeringen i REGAN VEST kunne videreføre landet under atomangreb og fortæller hvor mange danskere man forventede ville dø, hvis fjenden forsøgte at bombe REGAN VEST med atombomber.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Poul Holt Pedersen / Karsten Pedersen
Sideantal: 360
Sprog: Dansk
Forord af: Generalløjtnant K.G.H. Hillingsø
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Billesø & Baltzer
Bredde: 162 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 791 g
Udgivelsesdato: 12 Mar 2014
Oplagsdato: 13 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778423320

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave - Regan Vest - regeringens og kongehusets atombunker Billesø & Baltzer