Da læreren holdt skole - Tiden før 1780

Vis stort billede Tilføj
Da læreren holdt skole - Tiden før 1780

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Fra runeristning til smartboardteknologi. Da læreren holdt skole. Tiden før 1780 er det første bind i en stort anlagt serie om skolens historie i Danmark fra middelalderen og frem til i dag.

"Vi undersøger, hvordan skolehverdagen konkret har formet sig, og hvilken betydning skolen har haft for elever, forældre og lærere. Ambitionen er at gøre skolehistorien til et kulturelt og skole-politisk aktiv ved at levere stof, der kan kvalificere og perspektivere debatten inden for skoleområdet - nu og i fremtiden", udtager Ning de Coninck-Smith, lektor, dr. phil. og hovedredaktør på projektet.

Seriens fem bind belyser den mangfoldighed, der har karakteriseret det danske skolesystem siden dets begyndelse med store forskelle mellem skoler på landet og i byen, i kolonierne og helstaten, for drenge og piger, høj og lav, og for børn med forskellig etnisk baggrund.

Det rigt illustrerede værk er den første samlede fremstilling af dansk skolehistorie og henvender sig til de mange mennesker, der i dag er med til at forme og forvalte de danske skoler: Lærere, forældre, administratorer og politikere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Fink-Jensen / Charlotte Appel
Sideantal: 446
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aarhus Universitetsforlag
Bredde: 234 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 47 mm
Vægt: 1943 g
Serie: Dansk skolehistorie 1
Udgivelsesdato: 25 Sep 2013
Oplagsdato: 25 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771240795

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Da læreren holdt skole - Tiden før 1780 Aarhus Universitetsforlag