Crazy Kærlighed - Overvældet af en Gud, der aldrig giver op

Vis stort billede
Crazy Kærlighed - Overvældet af en Gud, der aldrig giver op

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Har du nogensinde tænkt på, om vi har misforstået noget?

Det er vanvittigt, hvis man tænker over det. Universets Gud – skaberen af nitrogen og fyrrenåle, galeakser og e-mol – elsker os med en radikal, ubetinget, selvopofrende kærlighed. Og hvad er vores typiske reaktion? Vi går i kirke, synger sange og prøver at lade være med at bande.

Uanset, om du har sat ord på det eller ej, ved vi godt, at der er noget galt. Er der noget dybt i dit hjerte, der længes efter at bryde med tingenes tilstand? Hungrer du efter en autentisk tro, der tager fat på denne verdens problemer med håndgribelige, ja endog radikale løsninger? Gud kalder dig ind i et lidenskabeligt kærlighedsforhold til ham selv. Fordi svaret på religiøs slaphed ikke er at arbejde hårdere på at overholde en liste over ting, man skal gøre eller lade være med at gøre – det er derimod at blive forelsket i Gud. Og når du først møder hans kærlighed, sådan som Francis beskriver det, vil du aldrig mere være den samme. For når du er vildt forelsket i nogen, ændrer det alting.

Med en indtrængenhed, der forsøger at vække en sovende kirke, som sidder fast i middelmådighedens bekvemmelighed, går Crazy kærlighed lige til sagens kerne og får dig til at længes efter mere – mere af den enestående Jesus, som tilbyder radikalt liv til alle. -Louie Giglio, leder af Passion Conferences
Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Francis Chan
Sideantal: 166
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Martin Morfjord
Forord af: Chris Tomlin
Originaltitel: Crazy Love
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Mette Wigh Tvetmoes
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 151 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 338 g
Udgivelsesdato: 30 Nov 2010
Oplagsdato: 30 Nov 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772473383

Sprog

Dansk

Crazy Kærlighed - Overvældet af en Gud, der aldrig giver op Scandinavia