Bønnens have

Bønnens have Forstør

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bønnen er en fantastisk mulighed, men den kræver også tid, opmærksomhed og nærvær. Indimellem har man brug for hjælp. Bønnens have er et godt redskab i hånden på den, der savner en ramme og en struktur for bønnen.Martin Lönnebo guider i bogen både dem, der er vant til at bede, og dem, der ikke er vant til det.
Bønnes have er en praktisk og smuk andagtsbog – bygget op over fem uger. Den første uge står i forberedelsens tegn, og i de efterfølgende uger er der fokus på 4 forskellige bønner. Det siges, at det tager 30 dage at skabe en god vane; Bønnens have spænder over 35 dage, blot for at være på den sikre side. Derefter kan man begynde forfra igen. ”Prøv i hver vågen time i løbet af denne uge at tænke: Jeg lever mit liv under Guds velsignende hænder. Hvis du tager det råd alvorligt og virkelig søger at følge det i en uge, vil resultatet blive forbavsende. Det er muligt at intet andet af det du har gjort, kommer til at skabe så stor en forandring i dit syn på livet og din måde at være på."
Martin Lönnebo er biskop emeritus i Linköping stift og forfatter. Han er også skaberen af Kristuskransen.Oversat af Morten og Mogens Miland.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Martin Lönnebo
Sideantal: 186
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Unitas Forlag
Bredde: 139 mm
Højde: 174 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 321 g
Udgivelsesdato: 29 Aug 2012
Oplagsdato: 29 Aug 2012
Varefakta
Reference

b-9788775179145

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk