Bønnens have

Vis stort billede
Bønnens have

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bønnen er en fantastisk mulighed, men den kræver også tid, opmærksomhed og nærvær. Indimellem har man brug for hjælp. Bønnens have er et godt redskab i hånden på den, der savner en ramme og en struktur for bønnen.Martin Lönnebo guider i bogen både dem, der er vant til at bede, og dem, der ikke er vant til det.
Bønnes have er en praktisk og smuk andagtsbog – bygget op over fem uger. Den første uge står i forberedelsens tegn, og i de efterfølgende uger er der fokus på 4 forskellige bønner. Det siges, at det tager 30 dage at skabe en god vane; Bønnens have spænder over 35 dage, blot for at være på den sikre side. Derefter kan man begynde forfra igen. ”Prøv i hver vågen time i løbet af denne uge at tænke: Jeg lever mit liv under Guds velsignende hænder. Hvis du tager det råd alvorligt og virkelig søger at følge det i en uge, vil resultatet blive forbavsende. Det er muligt at intet andet af det du har gjort, kommer til at skabe så stor en forandring i dit syn på livet og din måde at være på."
Martin Lönnebo er biskop emeritus i Linköping stift og forfatter. Han er også skaberen af Kristuskransen.Oversat af Morten og Mogens Miland.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Lönnebo
Sideantal: 186
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Unitas Forlag
Bredde: 139 mm
Højde: 174 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 321 g
Udgivelsesdato: 29 Aug 2012
Oplagsdato: 29 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775179145

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk