Bøn - gør det en forskel?

Vis stort billede
Bøn - gør det en forskel?

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En amerikansk journalist fra CNN interviewer en jøde, Feigenberg, som i 60 år har bedt foran grædemuren i Jerusalem. ”Hvordan føles det at have bedt her i 60 år?”, spurgte den kvindelige journalist Feigenberg. ”Det er som at tale til en mur”, svarede han.

BØN – gør det en forskel?

Philip Yancey tror på bøn. Men ikke blindt. Som altid går han til sit emne med en sund blanding af skepsis og åbenhed.

I bogen ”BØN – gør det en forskel?” foregiver han ikke at være ekspert på området – snarere en pilgrim, der bruger sin pen som vandrestav.

Han stiller de svære spørgsmål – spørgsmål som:– Lytter Gud?– Hvorfor skulle Gud interessere sig for mig?– Hvis Gud ved alt, hvorfor så bede?– Hvorfor virker bønnesvarene sommetider inkonsekvente, næsten lunefulde?– Har et sygt menneske bedre chance for at blive helbredt, hvis det har bedende venner, end hvis det ikke har?– Hvorfor føles Gud somme tider så nær og andre gange så langt borte?– Ændrer bøn noget ved Gud eller ved mig?– Nytter det overhovedet at bede?

Bogen er en af de bedste bøger om bøn i dag – med lydhørhed over for de spørgsmål, og med forståelse for de behov, som moderne mennesker har.

Mens de fleste andre bøger om emnet underviser om teori, disciplin og praksis inden for de forskellige former for bøn, fortæller Yancey her om, hvad bøn ER ved bl.a. at vise det gennem talrige eksempler. Det gør bogen forfriskende og vedkommende – hvilket understreges yderligere gennem de vidnesbyrd og anekdoter om bøn fra hele verden, som også fylder bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Philip Yancey
Sideantal: 424
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Grafix/Benny Alex
Originaltitel: Prayer - Does it make any difference
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Alice Larsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 162 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 627 g
Udgivelsesdato: 09 Dec 2006
Oplagsdato: 09 Dec 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772479576

Sprog

Dansk