Bibelen på hverdagsdansk, lilla m/magnetlås - 2-farvet lilla i PU skind

Vis stort billede
Bibelen på hverdagsdansk, lilla m/magnetlås - 2-farvet lilla i PU skind

500,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bibelen på hverdagsdansk

Bibelen på hverdagsdansk er en bibel på almindeligt, letlæseligt og lettilgængeligt hverdagsdansk. Oversættelsen gengiver Bibelens budskab i et mundret sprog og i overraskende klare formuleringer. Den er udstyret med fodnoter og henvisninger, og hvert enkelt skrift indledes med en kort historisk og indholdsmæssig oversigt. Dette gør den meget brugervenlig for læsere, der ikke er vant til at læse i Bibelen, og som ikke har de sproglige og kulturelle forudsætninger, som den autoriserede oversættelse kræver.

Bibelen på Hverdagsdansk er udgivet af Forlaget Scandinavia og oversat af Iver Larsen i dialog med et internationalt netværk af oversættere. Iver Larsen er lingvist med stor erfaring i oversættelsesarbejde for Wycliffe Bible Translators, som han er konsulent for.

Første udgave af Bibelen på Hverdagsdansk udkom i 1992. I denne udgave fra 2007 er både Det Gamle og Det Nye Testamente blevet gennemgået og nyoversat fra grundteksterne, og resultatet er en stærk bibeloversættelse, der giver et forfriskende alternativ og supplement til den autoriserede oversættelse.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 1367
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Kunstskind
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 155 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 827 g
Udgivelsesdato: 30 Apr 2008
Oplagsdato: 11 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772477145

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Bibelen på hverdagsdansk, lilla m/magnetlås - 2-farvet lilla i PU skind Scandinavia