Bibelen og Koranen, pb - Ligheder og forskelle

Bibelen og Koranen, pb - Ligheder og forskelle Forstør

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bogen giver svar på tidens store spørgsmål: Hvad er kristendom og islam enige om, og hvor skilles deres veje? Du skal elske din næste, siger religionerne – men hvem er næsten for henholdsvis kristne og muslimer? Har kristendom et andet syn på kvinder end islam? Hvad er kultur, og hvad er religion? Hvad siger skrifterne?
BIBELEN OG KORANEN – LIGHEDER OG FORSKELLE er en genvej til konkret viden om verdens to største religioner, men også om den religion, de begge udspringer af: jødedommen. De tre religioner har således fælles rødder, og mange myter fortælles på samme måde i de hellige skrifter, men der er også afgørende forskelle. Bogens mange små citater fra Bibelen og Koranen giver en enestående mulighed for at danne sig et overblik over forskelle og ligheder i religionernes centrale begreber og myter: gudsbegrebet, skabelsen, de første mennesker, synd, rent og urent, næstekærligheden, kønsroller, seksualitet, tørklæder, ægteskab, døden, forestillinger om paradis m.m. Sidst i bogen er der desuden en gennemgang af de tre religioners vigtigste trosretninger.
BIBELEN OG KORANEN – LIGHEDER OG FORSKELLE er en letlæst og nøgtern indføring i jødedommens, kristendommens og islams grundtanker, som de er formuleret i de hellige skrifter.
"Mange præster kunne lære noget af Engels klare gengivelse af kristendommens budskab ... bidrager med et religiøst overblik i en forvirret tid ... kan anbefales som klar indføring i de tre store religioner." – Kristeligt Dagblad

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Merete Engel
Sideantal: 272
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: stoltzedesign
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 3
Fagredaktør: Mette Viking
Udgiver: Haase Og Søns Forlag A/S
Bredde: 152 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 570 g
Serie: HAASE PAPERBACK
Udgivelsesdato: 10 Sep 2014
Oplagsdato: 10 Sep 2014
Varefakta
Reference

b-9788755912816

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Bibelen og Koranen, pb - Ligheder og forskelle Haase Og Søns Forlag A/S