Bedraget, hc.

Vis stort billede
Bedraget, hc.

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ny udgave af bestselleren med et efterskrift, hvor forfatteren fortæller om nye detaljer og historier, der kom frem efter bogens udgivelse i september 2013.

Natten til den 18. november 1990 begår Johannes Petersen selvmord. Dagen efter går Nordisk Fjer i betalingsstandsning, og i de følgende måneder oprulles danmarkshistoriens største erhvervsskandale med svindel og gæld for flere milliarder kroner. Historien om Nordisk Fjer handler om en hæderkronet dansk virksomhed, der blev spundet ind i et så kompliceret net af bedrag, at hverken medarbejdere, bestyrelse, revisorer eller medier dengang forstod, hvordan det hang sammen, og også efterforskningen havde efterfølgende svært ved at trænge til bunds i sagen. Fortællingen om Nordisk Fjer er historien om magtbegær og storhedsvanvid. Om manipulationer og løgne, om de menneskelige omkostninger ved bedraget og om det ansvar, den enkelte har for at sige til og sige fra.

"En af de bedste erhvervsbøger, jeg nogensinde har læst." Kristian Lund, Børsen

"Brillant debuterende forfatter." David Rehling, Information

"Trekvart tusind åndeløst spændende sider." Poul Pilgaard Johnsen, Weekendavisen

"Denne fantastiske bog på 750 sider er et lærestykke i, hvad der sker, når mennesker er medløbere." Ulla Bechsgaard, Jyllands-Posten

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Charlotte Langkilde
Sideantal: 768
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 160 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 57 mm
Vægt: 1187 g
Udgivelsesdato: 26 Oct 2014
Oplagsdato: 26 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711326824

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk