At vandre Jesu mystiske vej

Vis stort billede Tilføj
At vandre  Jesu  mystiske vej

187,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Læren i denne bog har hjulpet hundredtusinder af mennesker med at opnå en dybere værdsættelse af Jesu lære om den mystiske vej, som han lærte for 2000 år siden og stadigvæk lærer i dag – for dem som er i stand til at knytte en indre forbindelse til ham.
I DAG KAN MANGE MENNESKER IKKE FINDE en vedvarende hjerteforbindelse til den virkelige Jesus og hans lære, fordi Jesus, ifølge de fleste kristne kirker, ikke længere taler til os. I virkeligheden er Jesus et åndeligt væsen, og han arbejder på at hjælpe alle mennesker, der er i stand til at hæve deres bevidsthed og komme i samklang med hans Nærvær. Igennem de sidste 2000 år har han bevaret en kommunikationslinje gennem dem, der har været villige til at tjene som budbringere for hans Levende Ord, og som har søgt efter en forståelse for hans sande lære i stedet for at stille sig tilfreds med de officielle kristne doktriner.
I denne bog åbenbarer den opstegne Jesus den mystiske lære, han gav til sine mest avancerede disciple. Han forklarer, hvorfor hans sande lære er lige så relevant i dag, som den var for to tusinde år siden, og hvordan man kan udvikle et personligt forhold til ham – en af de mest bemærkelsesværdige lærere verden har set.
Når du indser, at traditionelle religiøse traditioner ikke har besvaret dine spørgsmål om livet, er det virkelig befriende at læse de dybe og meningsfulde svar i denne bog. Bogen er opmuntrende, bevægende, dybtgående og oplysende; den vil hjælpe dig med at opnå indre samklang med Jesus, endog mystisk forening med ham.
Du vil lære hvordan du:
. erkender den stille, indre Kristusstemme i dit hjerte
. opnår permanent indre fred og lykke ved at blive forbundet til Kristusbevidstheden
. helbreder dig for emotionelle sår
. opnår vejledning fra Jesus som er din største lærer og ven
. kommunikerer direkte med Jesus

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kim Michaels
Sideantal: 268
Sprog: Dansk
Originaltitel: At vandre Jesu mystiske vej
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: More To Life
Udgivelsesdato: 07 Feb 2016
Oplagsdato: 07 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740915778

Sprog

Dansk