At overvinde religiøs konflikt

Reduced price!
Vis stort billede
At overvinde religiøs konflikt

150,00 kr

-20%

187,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

At gå fra et frygtbaseret til et
kærlighedsbaseret syn på religion
Hvordan er det muligt, at millioner af mennesker er blevet dræbt i Guds navn? Hvorfor er der konflikt mellem verdens religioner, når de alle lærer, at det er forkert at dræbe? Hvorfor avler religioner, der lærer om kærlighed, så ofte diskrimination, forfølgelse, vrede, konflikt og fanatisme?
Denne bog beskæftiger sig med disse og mange andre spørgsmål åbent og uden partiskhed. Der er ingen tabuer og ingen doktriner, der ikke kan stilles spørgsmål ved. Ethvert aspekt af det religiøse liv undersøges i det stærke lys fra et upartisk sind. Religiøs fanatisme afsløres i alle dens subtile variationer, men diskussionen er fuldstændig kærlighedsbaseret. Der er ingen bebrejdelse, kun et ønske om at hjælpe menneskene med at gå ud over bevidsthedstilstanden, der leder til religiøs ekstremisme.
Denne bog giver nye svar på spørgsmål om formålet med religion, hvor den religiøse lære kom fra, hvorfor fundamentalismen er inde i en vækst, hvilken slags mennesker der kan standse religiøs konflikt, hvorfor Bibelen ikke er ufejlbarlig, og hvorfor vi bliver nødt til at hæve os op over krigen mellem religion og videnskab. Ingen bog har nogensinde diskuteret den religiøse konflikts psykologi på en så direkte og ligefrem måde. Denne bog kan hjælpe dig med at gå fra en frygtbaseret til en kærlighedsbaseret tilnærmelse til religion.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kim Michaels
Sideantal: 284
Sprog: Dansk
Originaltitel: At overvinde religiøs konflikt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: More To Life
Udgivelsesdato: 14 Feb 2016
Oplagsdato: 14 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740916034

Sprog

Dansk