Århus i Verden

Reduced price!
Vis stort billede
Århus i Verden

79,20 kr

-20%

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Verdens storbyer befinder sig i dag i en tæt konkurrence om arbejdspladser og investeringer. Det gælder også Verdens Mindste Storby, Århus. Beslutninger i fjerne egne af verden lander som problemer og udfordringer på skrivebordene i kommunen, i virksomhederne og på læreanstalterne. Beslutningstagerne er nødt til at udtænke nye strategier for fremtiden og til at tage byens identitet op til diskussion.
Globaliseringen har sat Århus under pres, og der tales om at sælge byen som et "brand". Men hvad er nyt her, og hvad er set før? Er verden udenfor en trussel eller en berigelse? Har Århus ikke altid måttet bestræbe sig på at lægge planer for fremtiden, og er byen ikke netop blevet stor på grund af sin evne til at udvide sin plads i verden? Det giver Århus i Verdenforskellige bud på.
Bogen har tre temaer: "Byens ansigter" skildrer historiske forsøg på at give Århus en særlig profil. "Mellemstationer" bringer artikler om etableringen af kontakter og infrastruktur mellem Århus og det nære opland. "Århus i globale netværk" gengiver træk af Århus' veje ud i verden i fortid og nutid og beskriver blandt andet universitetets rolle som bindeled mellem kulturer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: .
Sideantal: 188
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aarhus Universitetsforlag
Bredde: 200 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 569 g
Serie: Fra bjerget til byen¤Skrifter om dansk byhistorie
Udgivelsesdato: 16 Oct 2006
Oplagsdato: 16 Oct 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779340152

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk