Åndelig Brudthed - Nøglen til at blive mere som Kristus

Vis stort billede
Åndelig Brudthed - Nøglen til at blive mere som Kristus

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Boganmeldelse af Camilla Eriksen

Hans opstandelseskraft i dig

For år tilbage var der et populært lovsangskor, som lød ”Tomme kar vil du fylde med Levende Vand”. I ”Åndelig Brudthed” får vi forklaret på en fin måde, hvordan Guds herlighed først rigtigt kan manifestere sig igennem os, når vi lader os fylde af Ham og ikke af os selv. Først når vi ikke i vores selvtilstrækkelighed slår til – kan Han komme til. Så skam dig ikke over at være et brudt kar. For det er de tomme og brudte, Han kan fylde med Hans kraft og Hans livgivende vand, så vi kan række ud til en tørstig og døende verden.Der har i moderne kristendom sneget sig en lære ind, som handler om, at vi skal ”pumpe” vores trosmuskler, bekende kraftfulde skriftsteder og bygge vores selvtillid op, indtil vi selv er stærke og magtfulde nok til at klare og overvinde forhindringer. Resultatet er at Bibelens lære om nåde, kraft og udrustning er blevet udvandet, og mange kristne er forvirrede og sammenligner sig med andre. Tunde Bolanta gør op med denne lære. I stedet viser han os på en god og direkte måde, vigtigheden af at overgive sig helt og at opgive selv at styre løbet. Han viser os ud fra Bibelen – og med hjælp af personlige vidnesbyrd, citater og eksempler – at sammenbrud er vejen til gennembrud i kristent liv og tjeneste. Han berører også andre emner, såsom sand nåde, at undgå kirkelig idoldyrkelse og vigtigheden af hellig livsførelse.

Åndelige vitaminer.

”Åndelig Brudthed” er ikke nogen tung, tyk bog, som det tager flere uger at læse. Den er nærmere som en frisk, åndelig vitaminindsprøjtning af et brugbart bibelsk budskab. Vi bliver mindet om, at kristendom ikke er selvrealisering og egodyrkelse – men det modsatte: selvafvikling og klart fokus på Gud. Så tør vi mon give slip på vores ego og vores egen agenda - og gå tilbage til Bibelens virkelige lære – frem for at bruge Bibelen som blot en selvhjælpsmanual til personlig udvikling?Du vil opleve tankevækkende provokation og ”aha” oplevelser – og ikke mindst en stor befrielse og lettelse - hvis du tager denne bogs budskab ind i din ånd og sjæl – og beder Gud vise dig vejen til Hans vilje, imens du læser den.

Tunde Bolanta er præst i Nigeria og har hvert år igennem de seneste 20 år besøgt Danmark og prædiket i forskellige menigheder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tunde Bolanta
Sideantal: 122
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Svetlane Uscumlic
Originaltitel: Spiritual Brokenness
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Alice Larsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 146 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 296 g
Udgivelsesdato: 01 Jun 2014
Oplagsdato: 01 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771325591

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Åndelig Brudthed - Nøglen til at blive mere som Kristus Scandinavia