Alligevel Katolik - Midt i skandalerne - en debatbog

Vis stort billede Tilføj
Alligevel Katolik - Midt i skandalerne - en debatbog

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Antologien Alligevel Katolik - Midt i skandalerneer tolv indlæg fra danske katolikker, der gør rede for deres reaktioner på det forløbne års afsløringer af pædofili blandt katolske præster.
De forskelligartede tekster giver personlige bevæggrunde for ikke at forlade kirken i forargelse og fremsætter konstruktive krav om reformer af kirkens styrelse og forholdet mellem gejstlighed og lægfolk. Selv om de fleste indlæg er stærkt kritiske overfor kirkens ledere, angriber forfatterne ikke navngivne personer. Helt aktuelt har skandalerne ramt kirken hårdt i andre lande end Danmark, hvor ivrige medier måtte opgive at dokumentere misbrug i sager som politiet undersøgte. Danske katolikker har dog følt sig beklemte ved anklagerne, og det er rimeligt at de bliver hørt.
Denne bog er en replik der ikke udsendes af kirken, men af de fritstillede, lidt tilfældigt opfordrede medlemmer af kirken.
Tolv indlæg fra danske katolikker, der efter afsløringer af pædofili blandt præster har givet deres svar på spørgsmålet: Hvorfor melder du dig ikke ud af kirken?
Indeholder indlæg af Walter Dalland, Marianne Meyer, Hans Jørgen Frederiksen, Stig Holsting, Sebastian Olden-Jørgensen, Kate Toft Madsen, Olaf Pedersen, Kaare Rübner Jørgensen, Jean-Pierre Duclos, Anders Overgaard Pedersen, Karlheinz Löhrer og Eva Nordentoft.
Redigeret af Gunnar Martin Nielsen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gunnar Martin Nielsen m.f.
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 13 May 2011
Oplagsdato: 13 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770702430

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Alligevel Katolik - Midt i skandalerne - en debatbog Hovedland