WordPress 4.5 - lav din egen webshop og tilføj plugins

Vis stort billede
WordPress 4.5 - lav din egen webshop og tilføj plugins

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Bliv fortrolig med WordPress 4.5, verdens mest populære værktøj til website og blog. Det er gratis og nemt at komme i gang med at lave din egen hjemmeside eller blog med WordPress.
I dette hæfte lærer du at lave din egen webshop, administrere brugere og lave nyhedsbreve. Desuden får du får specifikke tips til, hvordan du tilpasser og administrerer en virksomheds website.
Dette hæfte er en efterfølger til begynderhæftet "Design din egen hjemmeside og blog med WordPress version 4.1". Vi anbefaler at du starter med at læse dette hæfte, hvis du ikke er fortroligt med installation og grundlæggende funktioner i WordPress.
Wordpress giver dig adgang til tusindvis af gratis temaer, som du kan bruge til at designe din hjemmeside med. Du kan desuden finde en lang række widgets og plugins, som du gratis kan udstyre din hjemmeside med for at forbedre brugeroplevelsen og udbygge funktionaliteten. Du får en nem vejledning til at styrke din hjemmesides sikkerhed, og gode råd til optimering, så du får flest mulige besøg.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristian Langborg-Hansen / Pia Nilsson
Sideantal: 104
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Libris Digimental
Bredde: 170 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 195 g
Udgivelsesdato: 30 May 2016
Oplagsdato: 30 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778537966

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

WordPress 4.5 - lav din egen webshop og tilføj plugins Libris Digimental