Windows 10 - bogen den komplette guide

Vis stort billede Tilføj
Windows 10 - bogen den komplette guide

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Alt det du kan med Windows 10
Denne bog er din garanti for at få mest mulig ud af Windows 10. Vi guider dig igennem opgradering fra tidligere Windows versioner og præsenterer dig for de nye funktioner og finesser i det nye system. Din gamle internetbrowser Internet Explorer har også fået en make-over og hedder nu Edge. Den nye startmenu har udviklet sig og kombineret den klassiske punktmenu med flise-menuen vi kender fra Windows 8.

" Det Windows du kender, bare bedre" er sloganet for Windows 10 og det siger det meste. Med Windows 10 er Microsoft på banen igen med en af de mest gennemgribende opdateringer til Windows nogensinde. Udover visse ændringer i udseende, byder styresystemet på masser af fornyelser og forbedringer og er gratis for eksisterende kunder, som i forvejen har Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1.
Windows 10 indeholder indbyggede apps, der taler sammen bla. Kort, Fotos, Mail, Groove musik, Film & TV og OneDrive. Disse apps samarbejder på tværs af platforme, hvis du fx har en Windows-telefon eller Windows-tablet. Derudover lærer du selvfølgelig, hvordan du installerer eller fjerner gamle programmer, sikrer dine data med automatisk backup, holder hackere på afstand med gratis antivirus og firewall.
Bogen er skrevet til dig, som skal i gang med Windows 10, men ikke ønsker at spilde tid på omveje og frustrationer. Windows 10 formidles ved hjælp af letforståelige og illustrerede vejledninger, med en guide på hver side. I stedet for at læse bogen fra ende til anden kan du altså også bruge den som et overskueligt opslagsværk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sofus Rischel
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgiver: Libris Media
Bredde: 172 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 621 g
Udgivelsesdato: 30 Nov 2015
Oplagsdato: 30 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778537089

Sprog

Dansk

Windows 10 - bogen den komplette guide Libris Media