Udvidelser til Joomla!

Vis stort billede
Udvidelser til Joomla!

89,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Gør din Joomla-hjemmeside mere attraktiv og funktionel med gratis udvidelser. Forfatteren Jesper Kaae viser dig i dette hæfte, hvordan du installerer og konfigurerer udvidelser i Joomla, og han gennemgår trin for trin et udvalg på 18 populære komponenter og moduler, som tilsammen giver dig mulighed for at gøre din hjemmeside mere brugervenlig, pænere, vildere og nemmere at administrere.

Du lærer bl.a. at lægge en kalenderfunktion på din hjemmeside, konstruere smartere menuer og fremme brugerkommunikationen med enten en gæstebog eller et forum. Du finder også en håndfuld udvidelser til afspilning af bl.a. MP3-musik og Flash-filer, håndtering af billeder og visning af dokumenter med forskellige formater – direkte på hjemmesiden. Og har du brug for hjælp til administration af din Joomla-hjemmeside, så læs om værktøjer til bl.a. filhåndtering, tekstredigering, statistik og sikkerhedskopiering.

Joomla er på rekordtid blevet et af de mest populære content management-systemer i verden. Samtidig er Joomla med sine knap 5000 udvidelser det mest omfangsrige af slagsen til dato. Ved at benytte udvidelser til Joomla! vil du kunne få opfyldt næsten ethvert ønske, du måtte have til din hjemmeside.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jesper Kaae
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Libris
Bredde: 168 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 4 mm
Vægt: 134 g
Udgivelsesdato: 25 May 2010
Oplagsdato: 25 May 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778438997

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk