Tips og tricks til Dreamweaver CS3

Vis stort billede
Tips og tricks til Dreamweaver CS3

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog fokuserer på arbejdsrutiner, opgaver og tricks til brug i Adobe Dreamweaver CS3 ud fra en praktisk indfaldsvinkel efter devisen mindre teori og mere praksis. Bogen er tænkt som en række genveje til forskellige nyttige fremgangsmåder, som kan udføres i Adobe Dreamweaver.
Emnerne, som bogen sætter fokus på, er af meget forskellig karakter, og de er alle udvalgt ud fra en praktisk betragtning, som går ud på, at arbejdsbeskrivelserne og deres resultater først og fremmest skal være anvendelige. Der vil blive lagt vægt på det resultatmæssige, men der sniger sig også et par worksmart-tips ind her og der - altså tips til, hvordan du optimerer dit arbejde i Dreamweaver. Blandt bogens tricks kan nævnes:
Indledende introduktion til programmet, oprettelse af websteder, brug af skabeloner, layout med CSS, rollover-knapper, animationer, billedgalleri, forskellige Spry-baserede funktioner, f.eks. menubar, accordion og tabbed panels, Spry-effekter, brug af Starter Pages og CSS-skabeloner, library, assets, extensions, tilpasning af Dreamweaver, mange andre spændende emner ...
Bogen er udformet på en sådan måde, at den består af en lang række fremgangsmåder, der for det første er af meget forskellig karakter, og som for det andet er tænkt som fuldstændig enkeltstående arbejdsbeskrivelser. Det, at de er enkeltstående, betyder, at de kan læses og udføres helt uden for kontekst i form af bogens øvrige kapitler i bedste kogebogs-stil.
Du kan derfor slå op på et hvilket som helst trick og gennemgå det uden at have set nogen af bogens øvrige bestanddele.
Endskønt bogen fokuserer på begynderen og den let øvede, kan også læsere med mere erfaring drage nytte af denne bogs indhold. Desuden kan mange af bogens tricks også udføres i Dreamweaver MX 2004.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Heine Lennart Christensen
Sideantal: 251
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Globe
Bredde: 171 mm
Højde: 239 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 492 g
Udgivelsesdato: 14 Mar 2008
Oplagsdato: 14 Mar 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779008137

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Tips og tricks til Dreamweaver CS3 Globe