Slægtsforskning på nettet 2. udgave

Vis stort billede
Slægtsforskning på nettet 2. udgave

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Det er blevet lettere at forske i sin slægt i dag, end det var tidligere. Mens slægtsforskerarbejdet førhen krævede mange rejser til arkiver rundt omkring i landet, kan du i dag gå i gang med at forske i din slægt direkte fra computeren – så snart du ved, hvor du skal lede.
Dette hæfte hjælper dig til at komme godt i gang med slægtsforskning på nettet. Du lærer om de forskellige kilder, du får brug for i din slægtsforskning, og får gode råd til, hvad du skal være kritisk overfor.
Du bliver fortrolig med at søge i kirkebøger og folketællinger på Statens Arkivers hjemmeside (herunder Arkivalieronline) og i Dansk Demografisk Database. Desuden bliver du introduceret til en række andre hjemmesider, der kan hjælpe dig i din slægtsforskning. Til sidst i hæftet lærer du om forskellige slægtsforskningsprogrammer.
Du bliver ledt sikkert gennem forskningen af de to forfattere, der begge er meget engagerede slægtsforskere – både med egen slægtsforskning og med foreningsarbejde, undervisning og foredrag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kathrine Tobiasen / Gitte Christensen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Libris Media
Bredde: 173 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 199 g
Udgivelsesdato: 08 Sep 2014
Oplagsdato: 31 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778534675

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Slægtsforskning på nettet 2. udgave Libris Media