Photoshop CS - avancerede teknikker

Vis stort billede Tilføj
Photoshop CS - avancerede teknikker

449,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvad enten du er professionel billedbehandler eller entusiastisk hobbybruger, giver denne bog dig ny inspiration i dit arbejde med Photoshop CS og billeder.
Du kommer så at sige ind under huden på programmet, og derfor forudsætter bogen et grundlæggende kendskab til brugerfladen i Photoshop samt de almindeligste funktioner og faciliteter. Til gengæld bliver du på en anderledes måde fortrolig med, hvordan billeder egentlig fungerer, og du får demonstreret teknikker, der giver dig mulighed for at udnytte de skjulte kræfter i Photoshop CS.
Du lærer at lægge farve i originale sort/hvid-billeder samt indkredse og løse problemer med farver og toner. Med brug af bl.a. lag og masker viser Richard Lynch, hvordan du reparerer, separerer, ændrer og sammensætter dele af billeder, og du lærer at bruge filtre på en praktisk og diskret måde. Du lærer også at skabe fotorealistiske objekter helt fra bunden ved hjælp af lys, skygge og farve.
Endelig byder bogen på emner som vektorer og skalerbar kunst, webbilleder og animation med ImageReady samt brugertilpasning og automatisering af opgaver med actions og små scripts. Indholdsfortegnelse IndledningHvem behøver bogen? Hvem har brug for Photoshop? Bogens indhold Mere hjælp 1. Generel korrektion af nuance og farveSe på det, der er på skærmen Hvad et billede består af Dynamisk tone og farve med niveauer Juster billedets tone og farve med kurver Kurver til farvekorrektion 2. FarveseparationerGør farve til gråtone Tilføjelse af farve til tone Separation af CMYK-farve Lab-farve 3. Billedændring og reparationKloning Ændringer med maskning og markering 4. Filtre(U)skarphed og forstærket kontrast Justering af billedstøj Maling med filtre 5. Objekters formFormgivning af billedelementer med lys og skygge Sømfri teksturer og fliselagte baggrunde Oprettelse af et objekt 6. Vektorer og illustrationOprettelse af ubegrænset skalerbar grafik Oprettelse af et vektorbillede Konvertering af pixelbilleder til vektorer Fritskrabningskurver 7. OutputindstillingerEt overblik over udskrivning Justering af farveindstillinger Printere og punkter pr. tomme 8. Webbilleder med Photoshop og ImageReadyEt overblik over ImageReady Animerede effekter Grafikobjekter 9. HandlingerOprettelse af en simpel handling med brugerdefinerede kommandoer Optagelse af en mere kompliceret handling: Indsættelse af copyright Optagelse af arbejdsforløb med handlinger Spørgsmål til brugerne under handlinger Batchkørsel af handlinger Handlinger i ImageReady Scripts 10. Yderligere udforskning af teknikkerFrem og tilbage gennem kapitlerne Ekstra ressourcer AppendiksCamera RAW-filer Opløsning Bitdybde og 16-bit billeder Farvestyring Billedredigeringsprocessen Nødvendige korrektionsværktøjer Kend dit udstyr Kend dit billede Lagenes blandingstilstande High-end udskrivning

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Richard Lynch
Sideantal: 343
Sprog: Dansk
Originaltitel: The hidden power of photoshop CS
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jan Nyborg Tarbensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Libris
Bredde: 170 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 714 g
Udgivelsesdato: 03 Mar 2005
Oplagsdato: 03 Mar 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778436955

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Photoshop CS - avancerede teknikker Libris