PC for absolutte begyndere

Vis stort billede
PC for absolutte begyndere

59,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
PC for absolutte begyndereer et hæfte til alle, der gerne vil i gang med at bruge en pc, eller som blot vil vide noget om computere.
I hæftet kan du læse en masse om pc-udstyr og tilbehør og om de programmer, der gør pc'en så spændende at arbejde med. Du kan også følge hæftets tre minikurser i brugen af styresystemet Windows, internettet og tekstbehandling.
I hæftet er der mange illustrationer at støtte sig til, og du kan løbende slå op i den omfattende pc-parlør, hvis du støder på fagudtryk, du ikke kender eller gerne vil have repeteret. Indholdsfortegnelse 1. Før du køberHvad har du brug for? 2. Hvad er en pc?Pc'ens opbygning Systemenheden Skærmen Tastaturet Musen Printeren Andet udstyr Den bærbare pc Hvad er data? Hvad er en diskette? Hvad er en harddisk? Hvad er ram? Hvad er en cd-rom? Hvad er en dvd? Disketter og cd'er - et par gode råd Hvad er et program? Hvad er et styresystem? Hvad er en fil? Hvad er en mappe? Navngivning af objekter Hvad er et netværk? Hvad er computervirus? 3. Hvad kan pc'en bruges til?Kontorprogrammer Kommunikation Opslagsværker Underholdning Leg og lær Kreativitet Tag et skridt ad gangen 4. Tilslut og tænd pc'enSæt pc-delene sammen Sådan tænder du pc'en Fejl under opstart Det, du ikke må gøre! Et par gode råd om pc og madvarer 5. Windows og musenHvad er Windows? Windows XP Musen 6. Windows XPSkærmbilledet i Windows Start et program Om vinduer Denne computer Hjælp på skærmen 7. Gå på internettetHvad er internettet? Sådan bruger du internettet Hvilken type internet-adgang skal jeg vælge? 8. Installation af programmerInstallationsprocedurer 9. TekstbehandlingSkriv med Works Brug af andre programmer 10. Sluk pc'enLuk computeren Appendiks A: Pc'en set indefra Appendiks B: Pc-parlør Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Malka / Britt / Bjørn Gravsholt
Sideantal: 78
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Libris
Bredde: 171 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 5 mm
Vægt: 134 g
Udgivelsesdato: 13 Jan 2004
Oplagsdato: 13 Jan 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778436108

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk