Mac-bogen Den komplette guide til OS X Mavericks

Reduced price!
Vis stort billede
Mac-bogen Den komplette guide til OS X Mavericks

239,20 kr

-20%

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Mac er navnet på Apples populære serie af personlige computere. Men en Mac er ikke bare en computer – den er et livstilsobjekt, et legetøj, og for mange et uvurderligt arbejdsredskab.
I denne bog finder du alt det, du sk al vide for at få det meste ud af din Mac og dens indbyggede programmer. Vi gennemgår alt fra den grundlæggende betjening af brugerfladen til hvordan du kommer videre med kreative og avancerede funktioner.
Undervejs vil du finde masser af nyttige tips, der kan gøre livet lidt lettere i det daglige arbejde med de forskellige programmer.
Bogen tager udgangspunkt i OS X Mavericks, som er det nyeste styresystem til Mac-computeren. Mavericks byder bl.a. på to nye spændende programmer, Kort og iBooks, og en markant optimering af computerens batteriforbrug og ydeevne. For første gang i Apples historie er opdateringen endda helt gratis at hente.
Bogen er skrevet som en visuel guide. Det vil sige, at teksten er opbygget som en kogebog, med én simpel, illustreret vejledning på hver side. Bogen kan derfor let fungere som et overskueligt opslagsværk.
Mac-bogen – Den komplette guide til OS X Mavericks dækker alle nyere Mac-computere: MacBook Air, MacBook Pro, MacBook, Mac Mini, Mac Pro og iMac.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Daniel Riegels
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Libris Media
Bredde: 174 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 671 g
Udgivelsesdato: 28 Apr 2014
Oplagsdato: 28 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778533982

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Mac-bogen Den komplette guide til OS X Mavericks Libris Media