Mac Bogen - Den komplette guide til El Capitan

Reduced price!
Vis stort billede
Mac Bogen - Den komplette guide til El Capitan

239,20 kr

-20%

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
DIN GENVEJ TIL MAC OS X EL CAPITAN
Mac er navnet på Apples populære serie af personlige computere. Men en Mac er ikke bare en computer – den er også et legetøj, en underholdningsmaskine, og for mange et uvurderligt arbejdsredskab.
Har du lige købt din første Mac? Eller er du aldrig rigtigt kommet videre med computerens mange muligheder? I denne bog finder du alt det, du skal vide for at få det meste ud af din Mac og dens indbyggede programmer. Vi gennemgår alt fra den grundlæggende betjening af brugerfladen til hvordan du kommer videre med kreative og avancerede funktioner.
Undervejs vil du finde masser af nyttige tips, der kan gøre livet lidt lettere i det daglige arbejde med de forskellige programmer.
Bogen tager udgangspunkt i OS X El Capitan, som er det nyeste styresystem til Mac-computeren. El Capitan byder på nye spændende programmer som Split View, som gør det nemmere at arbejde med flere programmer på skærmen samtidig. Derudover er det indbyggede notatprogram blevet meget bedre, og understøtter nu håndtegninger, afkrydsningslister, vedhæftede filer og meget mere.
Bogen er skrevet som en visuel guide. Det vil sige, at teksten er opbygget som en kogebog, med én simpel, illustreret vejledning på hver side. Bogen kan derfor let fungere som et overskueligt opslagsværk.
Mac-bogen – Den komplette guide til OS X El Capitan dækker alle nyere Mac-computere: MacBook Air, MacBook Pro, MacBook, Mac Mini, Mac Pro og iMac.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Daniel Riegels
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Libris Digimental
Bredde: 174 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 674 g
Udgivelsesdato: 01 Dec 2015
Oplagsdato: 01 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778537492

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Mac Bogen - Den komplette guide til El Capitan Libris Digimental