iPhone bogen - IOS 9 - Den komplette guide

Vis stort billede
iPhone bogen - IOS 9 - Den komplette guide

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
ALT DET, DIN iPHONE KAN
I denne bog finder du alt det, du skal vide for at få mere ud af din iPhone. Lær alt fra, hvordan telefonen betjenes, til hvordan du kan udfolde dig kreativt med avancerede funktioner i de forskellige apps. Få styr på synkronisering, backup, mails, kalender og notater, og gør hverdagen nemmere med smarte tjenester og funktioner som iCloud, AirPlay, Handoff, AirDrop og Multitasking. Undervejs får du masser af nyttige tips og tricks til, hvordan hele kan gøres lidt smartere.
Denne udgave af iPhone-bogen tager udgangspunkt i det seneste styresystem til telefonen, iOS 9, som bl.a. byder på musikstreamingtjenesten Apple Music, en dansksproget version af den personlige assistent Siri, og masser af småforbedringer i de forskellige apps. Opdateringen til iOS 9 er gratis og understøttes på alle modeller efter iPhone 4s. Vi kigger også på det helt nye Apple Watch, der kan fungere som en fantastisk følgesvend til din telefon.
Bogen er skrevet i et nemt og letforståeligt sprog, hvor hver enkelt side beskriver en enkelt funktion. Derfor kan du let finde og få hjælp til et bestemt område uden at skulle læse hele eller halve kapitler.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Daniel Riegels
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Libris Media
Bredde: 174 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 676 g
Udgivelsesdato: 13 Dec 2015
Oplagsdato: 13 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778537218

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

iPhone bogen - IOS 9 - Den komplette guide Libris Media