iPhone-bogen - den komplette guide til IOS 8

Vis stort billede
iPhone-bogen - den komplette guide til IOS 8

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Din iPhone kan meget mere end de fleste tror. For iPhone er en slags digital schweizerkniv. Den er en telefon, et digitalkamera, et videokamera, en medieafspiller, en avanceret lommecomputer, en lommelygte, en spillemaskine, et fotoalbum, et vækkeur og en e-bogs-læser. Og meget meget mere.
I denne bog finder du alt det, du skal vide for at få det meste ud af din iPhone og dens indbyggede apps. Vi gennemgår alt fra den grundlæggende betjening af brugerfladen, til hvordan du kommer videre med kreative og avancerede funktioner. Undervejs vil du finde masser af nyttige tips, der kan gøre livet lidt lettere i det daglige arbejde med de forskellige apps.
Bogen tager udgangspunkt i iOS 8, som er det nyeste styresystem til
iPhone, iPad og iPod touch. Opdateringen til iOS 8 byder på en masse små finjusteringer, der gør systemet nemmere og hurtigere at arbejde med. Især er der sket fornyelser i måden, dine Apple-enheder kan arbejde sammen på. Opdateringen kan hentes ganske gratis, hvilket også gennemgås i bogen.
Bogen er skrevet som en visuel guide. Det vil sige, at teksten er opbygget som en kogebog, med én simpel, illustreret vejledning på hver side. Bogen kan derfor let fungere som et overskueligt opslagsværk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Daniel Riegels
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Libris Media
Bredde: 172 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 680 g
Udgivelsesdato: 17 Nov 2014
Oplagsdato: 17 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778536181

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

iPhone-bogen - den komplette guide til IOS 8 Libris Media