iPad Bogen - den komplette guide til iOS9

Reduced price!
Vis stort billede
iPad Bogen - den komplette guide til iOS9

239,20 kr

-20%

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Denne bog er din garanti for, at du får mest ud af iPad'ens mange muligheder. Lær at bruge de mange apps og find ud af, hvordan din iPad arbejder i samspil med din computer og/eller smartphone, hvordan du laver backup på dit fotobibliotek og din musik og hvordan du børnesikrer iPad'en. Vi guider dig til alle de smarte funktioner, så du ikke spilder tid på omveje og frustrationer.
Alt det du kan med din iPad
En iPad er et fantastisk værktøj. Verdens mest populære tablet rummer uanede muligheder, og de fleste af os får aldrig udnyttet det fulde potentiale. Derfor har vi lavet denne bog som garanti for, at du får mest muligt ud af din iPad. Den komplette guide viser dig alle de smarte funktioner og sikrer, at du ikke spilder tid på omveje og frustrationer.
For en iPad er ikke bare en tablet, som du kan bruge til at surfe på nettet. Den er i lige så høj grad et mobilt kontor, en underholdningsmaskine, et onlinebibliotek, et filmredigeringsværktøj, et musikstudie og meget mere.
Få inspiration til fantastiske apps og lær at bruge dem uden besvær. Vi viser dig hvordan din iPad arbejder sammen med din computer og smartphone. Du lærer nemt at lave backup af dit fotobibliotek og andre vigtige filer samt hvordan du børnesikrer iPad'en.
Du lærer også om splinternye funktioner i den seneste udgave af iPad'ens styresystem, iOS 9, som lader dig arbejde med flere apps på én gang på skærmen. Opdateringen til iOS 9 er helt gratis og bliver gennemgået i bogen.
Det hele formidles igennem letforståelige og illustrerede vejledninger med én guide per side. I stedet for at læse bogen fra ende til anden kan du altså også bruge den som et overskueligt opslagsværk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Daniel Riegels
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Libris Digimental
Bredde: 173 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 674 g
Udgivelsesdato: 25 Nov 2015
Oplagsdato: 25 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778537461

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

iPad Bogen - den komplette guide til iOS9 Libris Digimental