Introduktion til ERP - Før, under og efter implementering

Vis stort billede
Introduktion til ERP - Før, under og efter implementering

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen kommer ind på centrale nøgleområder og problemstillinger, som man i forbindelse med ERP systemer skal forholde sig til - før, under og efter implementering. Bogen kommer ikke med en færdig opskrift på, hvordan man implementerer ERP systemer, da hver enkelt situation er unik, men bogen kommer med anbefalinger, overvejelser og refleksioner bygget på forfatterens mange års praktiske arbejde med ERP systemer på kundesiden.
Bogen gør op med den traditionelle tankegang, som der hersker mange steder i virksomheder – nemlig at ERP er ligesom al anden IT, hvor man bare sætter strøm til, og så kører det. Men ERP er langt mere end bare IT. ERP udfordrer organisationens strukturer og samarbejdsformer og kan være løftestang for store forandringer. Dybest set gælder det om at levere en løsning, som virker, som bliver anvendt, og som går hånd i hånd med virksomhedens forretningsprocesser, organisation og strategi.
Bogens primære målgruppe er ledelsen og projektlederen, som står overfor en beslutning omkring ERP, men alle som deltager i ERP projekter kan hente inspiration og få gavn af bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Can Philippsen
Sideantal: 60
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 4 mm
Vægt: 109 g
Udgivelsesdato: 21 May 2006
Oplagsdato: 22 May 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776910839

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Introduktion til ERP - Før, under og efter implementering Books On Demand