Hvad ville Google gøre?

Vis stort billede
Hvad ville Google gøre?

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvad Ville Google Gøre? er lige dele profeti, tankeeksperiment, manifest og overlevelsesmanual. Det er en bog, hvor forfatteren Jeff Jarvis ruller Googles udvikling baglæns for at uddrage 40 klare og enkle regler at styre og leve efter i den nye åbne tidsalder baseret på netværk og foræringsøkonomi.

Han kaster lys over internetgenerationens nye verdenssyn; hvordan det udfordrer og nedbryder men også åbner for et utal af nye muligheder. Hans praktiske og ikke mindst visionære udredning giver dig god indsigt i, hvordan alle – virksomheder, regeringer, stater og enkeltpersoner – kan og skal udvikle sig i Google-tidsalderen for ikke at tabe terræn.

Jarvis foretager en række tankeeksperimenter, hvor han bl.a. forestiller sig en bil, der er designet af bilisterne selv og et globalt universitet, hvor de studerende designer deres eget pensum. Han ser passagererne i et fly som et socialt netværk, og han drømmer om en open source-restaurant, hvor kunderne bidrager med opskrifter og ideer til menukortet. Derudover gennemgår han helt konkret en række industrier og institutioner, der hurtigt vil kunne drage nytte af bogens centrale spørgsmål. Resultatet er en forbløffende, bevidstgørende bog, der i sidste ende slet ikke handler om Google, men om dig.

Jeff Jarvis er journalist, internetguru og pioner inden for blogging-genren, og du kan bl.a. møde ham på hans blog BuzzMachine.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeff Jarvis
Sideantal: 302
Sprog: Dansk
Originaltitel: What Would Google Do?
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Karsten Bengtsson
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Libris
Bredde: 159 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 557 g
Udgivelsesdato: 11 Apr 2010
Oplagsdato: 11 Apr 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778438942

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk