Facebook for alle

Vis stort billede Tilføj
Facebook for alle

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Hold kontakt med nær og fjern – med verdens største sociale netværk.
Da Facebook blev oprettet var det kun tænkt til en lille gruppe mennesker, men netværket har nu vokset sig så stort at der er 1.1 milliard aktive brugere, der logger på hver måned. Er du en dem? Så er dette hæfte lige noget for dig.
Er du ny bruger af Facebook, bliver du i dette hæfte hjulpet godt i gang. Vi gennemgår alt fra, hvordan du opretter en profil og finder venner, til hvordan du skriver din første statusbesked og i det hele taget kommunikerer på Facebook ved hjælp af chat, private beskeder, grupper og begivenheder.
Er du erfaren bruger af Facebook, kan du i hæftet finde mange tips til, hvordan du kan optimere din brug af netværket, så du får det bedste ud af det. For eksempel hvordan du bruger lister til at sortere i hvilke nyheder du ser, så du ser det, der er mest relevant for dig og hvordan du kan blokere app-invitationer, hvis du er træt af altid at få invitationer til et spil du ikke gider spille.
Du lærer i hæftet at sikre at dine beskeder og oplysninger kun kommer ud til de mennesker du ønsker skal se dem. Endelig bliver det gennemgået, hvordan du deler billeder og video, bruger apps og spil, hvordan du følger en virksomhed og meget mere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Louise Poulicke Larsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Libris Media
Bredde: 172 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 194 g
Udgivelsesdato: 26 May 2013
Oplagsdato: 26 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778532480

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk