Få mere ud af din iPad - IOS 9

Vis stort billede Tilføj
Få mere ud af din iPad - IOS 9

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Lær hvordan din iPad kan fungere smart i samspil med din computer og/eller smartphone, hvordan du får styr på backup, på dit fotobibliotek og din musik, hvordan du smartest håndterer e-mails, hvordan du børnesikrer iPad'en - med udgangspunkt i iOS9 styresystemet.
Hæftet er illustreret med store skærmbilleder og kan bruges af såvel nybegynderen som den mere garvede bruger. Og undervejs finder du masser af tips, tricks og genveje til, hvordan det hele kan gøres lidt lettere.

Pad'en er verdens mest populære tablet – med god grund. Den er nemlig et fantastisk værktøj, der kan gøre en masse ting lettere i hverdagen. Udover at være en lille computer, du kan bruge til at tjekke mail og surfe på internettet, kan den også være en smart erstatning for en kalender, en musikafspiller eller et fotoalbum.
Der er uanede muligheder, og de fleste får aldrig udnyttet iPad'ens fulde potentiale. Men med dette hæfte i hånden er du sikker på at få meget mere ud af iPad'en. Vi guider dig til alle de smarte funktioner, så du ikke spilder tid på omveje og frustrationer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Daniel Riegels
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Libris Media
Bredde: 171 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 183 g
Udgivelsesdato: 15 Oct 2015
Oplagsdato: 15 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778537300

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Få mere ud af din iPad - IOS 9 Libris Media