Excel 2013 for alle

Vis stort billede Tilføj
Excel 2013 for alle

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Med Office 2013 lancerer Microsoft en ny version af den kendte Office-pakke, der udover Excel indeholder tekstbehandlingsprogram Word, præsentationsprogrammet PowerPoint og mail-suiten Outlook.

Excel er Microsofts regnearksprogram, som du kan bruge til rigtig mange ting. Det kan være typiske regnearksopgaver som fx budgetter og regnskaber, beregning af realkreditlån og valutaberegning, men også blot til at holde styr på alle de oplysninger du ikke ved, hvor du ellers skal gemme. Det kan fx være fremmøderegistrering i din skoleklasse eller aftenskole, optegnelse over værdigenstande til brug for din forsikring, projektplaner, timesedler, vagtplaner, styrketræningsskema – ja, det er kun din fantasi, der sætter grænser her. .

I dette hæfte starter vi med at se på brugergrænsefladen, som har fået et nyt og mere rent udseende i forhold til tidligere versioner af Excel.

Du vil både lære Excels grundlæggende funktioner at kende, og desuden have mulighed for at gå i dybden med flere af de nye og mere avancerede funktioner.

Dette hæfte er skrevet til dig, som skal i gang med Excel 2013 og som ikke ønsker at spilde tid på for mange tekniske spidsfindigheder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørgen Koch
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Libris Media
Bredde: 169 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 220 g
Udgivelsesdato: 26 Jun 2013
Oplagsdato: 15 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778532732

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk