ECM - enterprise content management

Vis stort billede
ECM - enterprise content management

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne praktiske håndbog i Enterprise Content Management (ECM) henvender sig til direktører, ledere, projektledere og IT-folk der deltager aktivt i virksomhedens forretnings- og IT-udvikling. Bogen beskriver hvad ECM handler om, og giver læseren mange praktiske informationer om dokumenthåndtering, scanning, OCR-behandling, elektroniske workflows og meget mere.
ECM er ikke kun IT og teknik, men derimod en disciplin og en praktisk tilgang til arbejdet med virksomhedens digitale dokumenter.
I denne bog får du svar på mange af de spørgsmål der naturligt rejser sig, når virksomheden vil videre med den daglige håndtering af elektroniske dokumenter og informationer. Som læser vil du få stof til eftertanke, når der f.eks. skal vælges nye løsninger og leverandører.
Mange virksomheder snyder sig selv for den fleksibilitet og optimering af arbejdsgange som ECM typisk medfører. Så lige meget om virksomheden allerede er i gang med håndtering af elektroniske dokumenter, eller om I først skal til og i gang, så vil denne bog tilføre dig og din virksomhed værdifuld viden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Fray
Sideantal: 111
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Globe
Bredde: 172 mm
Højde: 239 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 228 g
Udgivelsesdato: 23 Oct 2008
Oplagsdato: 23 Oct 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779008311

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

ECM - enterprise content management Globe