Borger på nettet

Vis stort billede
Borger på nettet

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Med bogen Borger på nettet bliver du klædt ordentligt på til at klare mange af de hverdagssituationer, vi i stigende grad kan – eller ligefrem skal – ordne på internettet. Fremover vil kommunikationen med det offentlige i høj grad foregå digitalt. Det betyder f.eks., at du skal have NemID og en digital postkasse, så du kan sende og modtage post fra det offentlige. Vi viser dig, hvordan du kommer i gang med dette.
Du lærer også, hvordan du benytter dig af selvbetjeningsløsninger på borger.dk – eksempelvis til at melde flytning eller bestille sundhedskort.
Borger på nettet har især fokus på, hvordan du kan håndtere din økonomi, skat, sundhed, bolig og pension på nettet. Du lærer bl.a. at bruge netbank, booke en tid hos lægen og søge om folkepension. Vi gennemgår også, hvordan du retter din årsopgørelse, søger om SU og finder en ny bolig, der passer til dine behov.
Kort sagt vil du have glæde af bogen i din dagligdag, når du som borger skal benytte dig af nettets mange nødvendige og nyttige gør-det-selv-muligheder.
Bogen er skrevet som visuel guide. Det vil sige, at den er opbygget som en kogebog, med én enkelt letforståelig vejledning på hver side. Bogen kan derfor også bruges som et overskueligt opslagsværk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Koldbæk
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Libris Media
Bredde: 174 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 350 g
Udgivelsesdato: 27 Mar 2014
Oplagsdato: 27 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778531940

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk