Børneliv i hundrede år

Vis stort billede
Børneliv i hundrede år

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Berlingske Tidende: 5 stjerner.
Weekendavisen: "Danmarkshistorie serveret på en levende og nærværende måde ... de mange billeder og den lette tekst giver en rystende oplevelse .... og anledning til at spekulere over, hvordan vi kom fra børnearbejde til en situation, hvor forældrene ikke aner, hvordan de skal få børnene til at hjælpe til derhjemme".
Rugbrød, stoppede uldsokker, blodpølse, Gregory Mysteriet i radioen, telttur til Jylland, varmedunke under den kolde dyne, en lussing for at stave forkert i dansktimen, mæslinger og røde hunde, lokum i stalden, danseskole og spejderlejr, avisruter og budcykler, nye tænder i konfirmationsgave, nipsenåle, byggelegepladser og Jørgen Clevin i fjernsynet.
Med barnet som omdrejningspunkt fortælles om den enorme samfundsudvikling, der er sket i perioden 1875 – 1975, og som har haft betydning for alle danske børns liv, tryghed, arbejde, skole og fritid.
Nyd de mange billeder og erindringsglimt, der giver et direkte og usentimentalt indblik i, hvordan livet har formet sig for Danmarks børn.
Bogen indeholder fotos, der aldrig tidligere har været offentliggjort.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgitte Svennevig
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jesper Klahr
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Harald
Bredde: 226 mm
Højde: 255 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 965 g
Udgivelsesdato: 08 Feb 2011
Oplagsdato: 08 Feb 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799432806

Sprog

Dansk

Børneliv i hundrede år Forlaget Harald