Wuppertal

Vis stort billede
Wuppertal

136,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Efter 12 år i Paris er filosoffen og digteren Kasper Nefer Olsen, der debuterede som digter på ”Hvedekorn” i 1987, tilbage på den danske litteraturscene med digtsamlingen ”Wuppertal”.

Digtene finder, i vanlig respektløs stil, sted på den til tider mareridtsagtige grænse mellem sovende og vågen tilstand. Insomnia. Renæssancemennesket Nefer bevæger sig ubesværet i tid og rum. Smerten holdes i strakt arm. Humoren lurer lige under overfladen.

Af Dansk Bog Centers lektørudtalelse:

Kasper Nefer Olsen dedikerer sin digtsamling, hvor han vellykket leger med sproget, til ”dem der aldrig gir op”. Til dem som læser dansk lyrik med sproglig kant.

En blanding af korte og lidt længere prosadigte, der alle har titler. Her er refleksioner over mennesket som med sin bevidsthed møder verden, og de andre mennesker vi tvinges til at forholde os til… Og der er tanker om at være menneske.

Tankevækkende og interessamt digtsamling, som jeg forestiller mig er skrevet ud af en søvnløs nat på grænsen mellem sovende og vågen tilstand.

Nogle af digtene får mig til at tænke på Piet Heins gruk, men ellers har samlingen sit unikke udtryk. Carsten Güllich-Nørby (januar 2016)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kasper Nefer Olsen
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Valville
Bredde: 131 mm
Højde: 202 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 120 g
Udgivelsesdato: 30 Nov 2015
Oplagsdato: 30 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799852802

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk