VIBRIO

Vis stort billede Tilføj
VIBRIO

80,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Nu kommer solen - igen. Dens ovale krigere regner ned med lys - i angreb nedover mig og mit døde skind. Jeg fortsætter ulækker og grim - et kontinuum af slimspor og stank. Jeg ved det: Min nuværende chance: en hårfin balance mellem død og mindre i live - det er hvad jeg bebor - til evig tid.
Vibrio er tilstanden, forløbet, figuren eller gespenstet i Glenn Christians digtsamling med samme titel VIBRIO . Teksten er skrevet til billedkunstneren Rolf Nowotnys udstilling CONKCLOACA hos gallerist Christian Andersen (2016). Digtsamling og udstilling har flere tanker og ophav tilfælles, bl.a. den japanske manga-horror forfatter Hidishi Hino, men er to selvstændige tankesystemer; en digtsamling og en udstilling.
Der er ikke noget egentligt narrativ i VIBRIO , men et forløb, en tilstand, en krop i bevægelse, i forrådnelse. Teksten er en spekulativ meditation på resterne af en civilisation. Gennem en metabolisme, måske fra menneske til padde, artikuleres et udsagn om smertelige vilkår, overlevelesinstinkter og formålsløs bevidsthed.
Digteren Glenn Christian og billedkunstneren Rolf Nowotny har tidligere arbejdet sammen om digtsamlingen Gran Canaria – Del 2: Hvalernes hævn (OVO press, 2016).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Glenn Christian
Sideantal: 40
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Rolf Nowotny
Omslagsgrafiker: Mathias Kokholm
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Rolf Nowotny
Udgiver: Anipyrine
Bredde: 112 mm
Højde: 173 mm
Dybde: 4 mm
Vægt: 50 g
Udgivelsesdato: 09 Mar 2016
Oplagsdato: 09 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793108455

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk