Universet er slidt

Vis stort billede
Universet er slidt

379,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Universet er slidt" er et langdigt. Egentligt vil det være mere dækkende at kalde det et langt erindringsdigt, der som en fuga hele tiden vender tilbage til de samme temaer som tab; af nærvær, af fylde, af nysgerrighedens førstegangsberøring, af den flydende honning, der flyder fra sprogets turbiner, som det hedder et sted.


Bogen udfolder sig som en digtfrise over leporelloens lange udfoldelige bane på mere end 13 meter. Hver side er sat i tre kolonner og læseretningen den gængse. Ønsket med bogens tilrettelægning er at format, omslagsmotiv, tekst, sats og typografi udgør et organisk hele.
Søren R. Fauth (f. 1971) er forfatter, oversætter, digter og med i forlagets redaktionsgruppe. Professor i tysk litteratur ved Aarhus Universitet. Søren R. Fauth har bl.a. skrevet monografien "Schopenhauers filosofi. En introduktion" (2010) og oversat Schopenhauers hovedværk "Verden som vilje og forestilling" (2005). Desuden oversat Thomas Bernhard, Martin Heidegger, Jürgen Habermas og Joseph Ratzinger. Udgivet digte i Hvedekorn og kortprosa i Øverste Kirurgiske.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren R. Fauth
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Jens E. Hansen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Wunderbuch
Bredde: 287 mm
Højde: 183 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 540 g
Udgivelsesdato: 13 Dec 2013
Oplagsdato: 13 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799280674

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Universet er slidt Forlaget Wunderbuch