Til dig

Vis stort billede
Til dig

90,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Digtsamlingen Til dig er Christian Bjoljahns debut. Han har tidligere forfattet bogen Flytning (2009) sammen med Martin Johs. Møller på forlaget 28/6 og på amerikanske UBUWEB; www.ubu.com/ubuEditions .

Til dig er en sproglig gestus, som etablerer en leg med læserens forventninger, italesætter læseren og indsætter læseren centralt i bogens komposition og betydningsdannelser. Teksterne undersøger og dekonstruerer ideen om konsistens og opfatter jeget/duet som en social konstruktion, som en diskurs, og åbner for genforhandling af alt det, som vanen har hugget ud i sten.


Til dig er delt op i tre overordnede afsnit, hvor det første [TYPOS] består af en række portrætdigte med tiltaleformen Du. Andet afsnit [TOPOS] tager udgangspunkt i en konkret søgen efter billeder på du’et. [TROPOS] er en slags profetisk afladning. Kompromisløst indkredser digtsamling bl.a. umistelige, nysgerrige og arbitrære værdier. Bogen starter med at spørge læseren: ”Hvem er du? Hvor går grænsen, for det du er?” og slutter med at kommandere læseren til at give slip og løbe – væk (fra?) ...

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christian Bjoljahn
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Christian Vind
Originaltitel: Til dig
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Edition After Hand
Bredde: 127 mm
Højde: 181 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 93 g
Udgivelsesdato: 11 Mar 2010
Oplagsdato: 11 Mar 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788787489560

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Til dig Edition After Hand