Til den lyse morgen

Vis stort billede
Til den lyse morgen

160,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I Mads Myginds anden digtsamling Til den lyse morgen stilles der spørgsmålstegn ved hvordan vi gennem sproget italesætter vores erfaringer og inddeler verden i hierarkier. Bogen problematiserer, hvad der er normalt, i verden og i sproget. Digtene fremskrives via grundlæggende afprøvninger af sproget; gentagelser, vridninger af hverdagssprog, omskrivninger af talemåder.


I Mads Myginds skrift nedbrydes hierarkierne, de sproglige niveauer sidestilles. Et af bogens omdrejningspunkter er døden, sat i en række forskellige fremstillinger af virkeligheden: Den politiske død, et roadkill, en forladt fugleunge, kræftdøden hos familiemedlemmer, en pludselig narkotikadød. Ligesom man i den politiske virkelighed siger noget og holder noget andet skjult, gør det samme sig gældende i familiens virkelighed. Nogen må vide noget, andre noget andet. Sådan arbejdes der i Til den lyse morgen med synlige såvel som usynlige strukturer, sprogligt og tematisk.
Til den lyse morgen er digteren Mads Myginds anden bog siden debuten Før vi har set os omkring fra 2011, forinden da udgav han hæftet Tilbage er et sart pulver af oprør (2010). Tidligere i år udgav han hæftet Jeg stiger på en bus ud til Gellerup i Jorinde & Joringels stedsspecifikke Gellerup-serie Små bjerge af beton (2015).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mads Mygind
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mathias Kokhlm
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Antipyrine
Bredde: 180 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 90 g
Udgivelsesdato: 02 Dec 2015
Oplagsdato: 02 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793108301

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Til den lyse morgen Antipyrine