Smukke fejltagelser - digte

Vis stort billede Tilføj
Smukke fejltagelser - digte

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det er muligt, at denne bog er en fejltagelse, men i så fald er det forhåbentlig en smuk én af slagsen. Forfatterne Peter Laugesen fra Århus og Jóanes Nielsen fra Tórshavn blev en aften enige om at lade sig inspirere af begrebet smukke fejltagelser.

Resultatet er dette fælles skrift. Mange ord på dansk og nogle på færøsk om Picasso som hagesmæk, skamløse aber, anarkiets lange vinter, vildfarne stjerner – og ikke mindst om erindringen om de mostre, som begge forfat-terne mindes med rå åbenhjertighed. Derudover unddrager bogen sig sand-synligvis andet referat end læserens eget.

Peter Laugesen, født 1942, er en af Danmarks mest produktive forfattere og har udgivet over 50 bøger, primært digtsamlinger, samt fx Cd’er med jazz’n’poetry sammen med gruppen Singvogel . Han skriver også kunstkritik, operaer og skuespil. Peter Laugesen er medlem af Det Danske Akademi, har modtaget mange hædersbevisninger og har to gange været indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris.

Jóanes Nielsen, født 1953, er en af Færøernes mest markante forfattere. Siden 1978 er der fra hans hånd udkommet 15 udgivelser på færøsk, otte oversættelser på dansk og fem på norsk. Jóanes Nielsen skriver digte, romaner, skuespil og essays og er kendt som en skarp samfundskritiker. Han har modtaget Færøernes Litteraturpris samt Nordisk Dramatikerpris og har været indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris fire gange.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Laugesen / Jóanes Nielsen
Sideantal: 60
Sprog: Mange
Omslagsgrafiker: Høgni Egholm Magnussen
Originalsprog: Mange
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Hugin Eide
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Torgard
Bredde: 162 mm
Højde: 160 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 95 g
Udgivelsesdato: 25 Aug 2011
Oplagsdato: 25 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792286413

Udgivelsesår

2011

Sprog

Mange

Smukke fejltagelser - digte Torgard