SKYGGERNE ER KUN FLYGTIGE OG SOLEN ET SPIND I SKYERNE / LYSPUNKTER

Vis stort billede Tilføj
SKYGGERNE ER KUN FLYGTIGE OG SOLEN ET SPIND I SKYERNE  / LYSPUNKTER

400,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Dobbeltdigtsamling (tête-bêche) af Mikkel Thykier bestående af bøgerne:


SKYGGERNE ER KUN FLYGTIGE & SOLEN ET SPIND I SKYERNE
– genudgivelse af debutdigtsamling fra 1997
LYSPUNKTER – ny digtsamling skrevet mellem 1998-2013
SKYGGERNE ER KUN FLYGTIGE & SOLEN ET SPIND I SKYERNE er en genudgivelse af digteren Mikkel Thykiers debutsamling fra 1997. Dobbeltsider med langlinjede, lige akkurat sammenflettede dobbeltdigte. Samlingen har været udsolgt siden kort tid efter udgivelsen og indbragte Mikkel Thykier Klaus Rifbjergs debutantpris. I nyudgivelsen er teksten bragt i overensstemmelse med forfatterens originalmanuskript med hensyn til opsætning og afsnitsinddeling, som i førsteudgaven var præget af mindre, forstyrrende fejl. Debutdigtene bringes sammen med et manuskript skrevet i årene efter debuten, som hidtil kun har været delvist udgivet, samt en lille samling poetiske fragmenter kaldet Katalog, tidligere også kun delvist udgivet.
LYSPUNKTER er en ny digtsamling af Mikkel Thykier, hovedsagligt skrevet i årene 2011-13, men med rødder tilbage til 1998. Samlingens tre afsnit spænder en bue ud mellem samernes voldelige opstand mod den norske regering i 1852, den tyske besættelse af Norge 1940-45 og upåfaldende scener fra et liv i dagens Skandinavien, med et særligt sensibelt fokus på hverdagsgenstande og intimiteten i et parforhold; i periferien rumsterer også oplevelser fra de folkelige revolutioner i Tunesien og Ægypten i 2010-11. De forskellige begivenheder og tidslige perioder bringes i berøring med hinanden af den særlige form for dobbeltdigte, der også kendetegner debutsamlingen.
Digtsamlingen fremtræder i et særegent format 450mm x 240mm, lange slanke ark holdt sammen med bogskruer. Bogen er tilrettelagt af Mathias Kokholm og trykt/indbundet hos Bogbinderiet Aarhus v. Lars Hedegaard.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mikkel Thykier
Sideantal: 104
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mathias Kokhlolm
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Papbog
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Anipyrine
Udgivelsesdato: 21 Oct 2015
Oplagsdato: 21 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793108288

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

SKYGGERNE ER KUN FLYGTIGE OG SOLEN ET SPIND I SKYERNE / LYSPUNKTER Anipyrine