Se helt derud

Vis stort billede
Se helt derud

173,44 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvordan føles det at have en psykisk sygdom? Hvordan føles det egentlig, sådan helt, bundløst ærligt, at være syg i sjælen? Ja, jeg kender svaret, men vil egentlig hellere spørge: Hvorfor får man en psykisk sygdom? Og hvad kan vi egentlig gøre for at undgå det?
Psykisk sygdom, eller ”at have ondt i sjælen”, er egentlig noget underligt noget, for det er en tilstand hvori, man ikke længere har kontrol over sine egne tanker og følelser, hvilket til tider kan være ret skræmmende. Men vi har da selv kontrol over vores egne tanker, har vi ikke? Jo, i bund og grund har vi, men et menneske kan nå så langt ud, så det ikke længere virker til hundrede procent at være tilfældet, og det er der, man har brug for hjælp.
At have en psykisk sygdom er nedbrydende og energikrævende, men til gengæld vil man altid komme stærkere og klogere ud på den anden side.
En stor del af mit, indtil videre ret korte liv, har været en kamp, på den ene eller den anden måde, og det vælger jeg med denne bog at give omverdenen indsigt i. så her er historien om min kamp for at lære at leve, for livet ville tydeligvis mig, og så måtte jeg lære at elske livet, om jeg har lært det endnu, ved jeg ikke med sikkerhed, men om ikke andet kæmper jeg i hvert fald videre!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kia Buchholt Refsgaard
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originaltitel: Se helt derud
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgave: 1
Udgiver: Saxo Publish
Udgivelsesdato: 01 Apr 2016
Oplagsdato: 01 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740917864

Sprog

Dansk

Se helt derud Saxo Publish