Ny polsk poesi - 10 polske lyrikere

Vis stort billede Tilføj
Ny polsk poesi - 10 polske lyrikere

128,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Digterne, der præsenteres i Ny polsk poesi , er en del af den første generation af forfattere, der begyndte at skrive og udgive allerede, da det frie Polen var et projekt i fuld fart. På trods af disse fælles erfaringer er det ikke lige til at udpege klare fællestendenser. Diversiteten er stor. I digtene blomstrer blandt andet en ny, mere ekstatisk og fabulerende anti-æstetik, og der inddrages også talesprog, populærkultur og forskellige former for language poetry . Digtene har med andre ord hver sin stemme.

Følgende digtere, hvoraf ingen tidligere har været oversat til dansk, præsenteres i antologien: Klara Nowakowska, Adam Zdrodowski, Joanna Mueller, Roman Honet, Marta Podgórnik, Julia Fiedorczuk , Agnieszka Wolny-Hamkało, Tadeusz Dąbrowski, Joanna Wajs , Krzysztof Siwczyk.

Antologien er redigeret af ph.d. Anna Mrozewicz og ph.d. Elisabeth Friis, og Anna Mrozewicz har også forsynet bogen med et informativt efterord om poesiens tilstand i Polen lige her og nu. Digtene er tilsvarende oversat af Judyta Preis og Jørgen Monrad.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Klara Nowakowska m. fl.
Sideantal: 180
Sprog: Dansk
Originalsprog: Polsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Arena/Arkiv For Ny Litteratur
Bredde: 133 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 249 g
Udgivelsesdato: 08 Apr 2010
Oplagsdato: 08 Apr 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774052289

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Ny polsk poesi - 10 polske lyrikere Arena/Arkiv For Ny Litteratur