Nigeriabreve

Vis stort billede
Nigeriabreve

160,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Fremtiden kommer. Og den vil gå ind i ordene, drikke vand og vokse sig enormt stor og sygeligt gul. En udfordring bliver det. Vi behøver hjælp til at klare os i det kommende. Vel vidende at poesien er endestationen, tager Nikolaj Zeuthen opgaven på sig. Vel vidende at vi står og sparker til småsten og ikke har en skid at sige til hinanden. Vel vidende at klippekortet er alt, alt for nusset til at komme ind i automaten.


Med sin ottende bog Nigeriabreve udforsker Zeuthen endnu engang det koksede og det urenes æstetik. Det er breve i små stakke, skødesløst skubbet ud under en halvrådden dør. Er du også en af dem der faldt i søvn til Vild med dans og internettet? Så bøj dig ned, grib om disse breve og læs!
Nigeriabreve er Nikolaj Zeuthens ottende bog siden debuten Oliebål fra 2009. Senest er udkommet novellesamlingen Slavedrengen Miku (2014) og mest kendt er nok romanen Verdensmestre fra 2010. Ud over de vanlige litterære genre har Zeuthen budt på rørende scener i dramaet Voksenfest, satiriske streger i tegneserien Hvad synes du om dansk litteratur? og ikke mindst krænget foruroligende på scenekanten med bandet Skammens vogn, der har flere plader på samvittigheden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nikolaj Zeuthen
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mathias Kokhlm
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Anipyrine
Bredde: 180 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 90 g
Udgivelsesdato: 02 Dec 2015
Oplagsdato: 02 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793108110

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk