Når blodet binder og sjælen svinder

Vis stort billede
Når blodet binder og sjælen svinder

143,75 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kan man opnå det perfekte? Ana fortæller mig at jeg skal blive ved med at stræbe efter det perfekte, for hvis jeg bliver perfekt så vil alle andre kunne lide mig. Ana er min spiseforstyrrelse, og når jeg fejler, så straffer hun mig. Skaden jeg påfører min krop er som en belønning for den psykiske skade jeg igen og igen påfører min krop og sind.
Digt samlingen ”Når blodet binder og sjælen svinder” er en sandfærdig beretning om en piges forsøg på at opretholde lysten til livet, at opnå det umulige, kæmpe i mod sit eget sind, navigere rundt i en svær familiesituation samt forsøge at finde en udvej i dette levende helvede, som hun syntes at befinde sig i.
" Det første er at få folk til at forstå, eller i det mindste acceptere at der er andre unge som er igennem det samme som jeg. Jeg vil gerne have at folk skal få et indblik i hvor ambivalent man kan være i forhold til tankerne om at blive rask og hvorfor det er så svært.
Det andet formål er, at jeg gerne vil åbne mine tanker og følelser op til andre unge som sidder i samme situation, som måske ikke selv kan sætte ord på den problemstilling de sidder med. Jeg ønsker at give dem en forhåbning om, at der er lysere på den anden side, samt at recovery bestemt er en mulighed.
Jeg håbet i vil læse bogen med interesse og et åbent sind. "

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Annemette Victoria Laursen Vig
Sideantal: 104
Sprog: Dansk
Originaltitel: Når blodet binder og sjælen svinder
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgave: 1
Udgiver: Saxo Publish
Udgivelsesdato: 13 Jul 2015
Oplagsdato: 08 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740907834

Sprog

Dansk

Når blodet binder og sjælen svinder Saxo Publish