Længsel efter en engel

Vis stort billede
Længsel efter en engel

98,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Længsel efter engel er en adventsbog med 24 tekster til december måned, skrevet som remix over de bibelske tekster, der kan høres i kirken i adventstiden. Selv kalder forfatteren sine tekster for bibliader. Til hver af bogens tekster hører et foto af Søren Lose som en replik til teksterne, men også som fotografens egen adventsfortolkning. Bogen henvender sig til alle, der trænger til fordybelse og eftertanke i en ellers travl juletid.


Indtoget i Nakskov Det var den dag i Nakskov efter at alt var lukket og græsset groede mellem fliserne på fortovet foran Fakta der var ingen uden for hvorfor skulle de det den dag han kom ridende på æslet og han måtte selv tage sin kappe af og lægge den på gaden og palmer var der ingen af skønt det var i sydhavet og han red bare lige igennem og der var helt stille. Matt 21,1-9
Om forfatteren: Præst i Kerteminde. Har tidligere udgivet den moderne bønnebog Mellem værende i samarbejde med fotograf og direktør Cristina Lage og Kærlighedens Tegn i samarbejde med billedkunstnere fra Kerteminde. Medudgiver på Gudstjenestens bønner I med nyskrevne bønner til folkekirkens gudstjenester.
Om illustratoren: Kunstner og kurator. Uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København i 2003. Bor og arbejder i Berlin. Lose er repræsenteret på blandt andet ARoS, Fuglsang Kunstmuseum, Statens Museum for Kunst, Skive Kunstmuseum og en lang række privatsamlinger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten Jørensen / Søren Lose
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aros
Bredde: 173 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 237 g
Udgivelsesdato: 19 Oct 2013
Oplagsdato: 19 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770036986

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Længsel efter en engel Aros