Kvindestemmer - Liv og kræft

Vis stort billede
Kvindestemmer - Liv og kræft

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

KVINDESTEMMER – LIV OG KRÆFT af Helle Ploug Hansen består af en række, korte prosatekster om kvinders erfaringer, oplevelser og tanker om kræft, sex, børn, død, mænd og livet.


Bogen er blevet til på baggrund af forfatterens forskningsprojekt ”Kvinder, kræft og rehabilitering – en antropologisk undersøgelse”.
Efter en intens tid med etnografisk feltarbejde, deltagerobservation, samtaler og interviews med kvinder, der havde eller havde haft kræft begyndte forfatteren at høre stemmer – kvindestemmer. De kom fra hendes projekt. Stemmerne invaderede hendes krop og talte til hende uafbrudt og i munden på hinanden. Hun blev nødt til at skrive.
Teksterne i bogen tager afsæt i interviews, samtaler og samvær med de kvinder, hun mødte i deres hjem, i et rådgivningscenter og på nogle kurser, de deltog i for at forstå, overkomme og leve med en kræftsygdom.
Det er forfatterens ønske at formidle disse kvindestemmer ud til et bredt publikum. Det kan være kvinder, der har eller har haft kræft, deres familie, deres venner og omgangskreds, deres kolleger og mange andre.
Bogen henvender sig også til fagfolk og studerende inden for de sundhedsfaglige uddannelser, der gerne vil have indblik i, hvordan kvinder med kræft fortæller om deres liv og sygdom.
Helle Ploug Hansen, er sygeplejerske med en magister- og ph.d.-grad i antropologi. Hun er ansat som professor i humanistisk rehabiliteringsforskning ved Syddansk Universitet, Institut for Sundhedstjenesteforskning og er forfatter til en lang række videnskabelige artikler.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Ploug Hansen
Sideantal: 70
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 145 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 220 g
Udgivelsesdato: 19 Apr 2012
Oplagsdato: 19 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717042438

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Kvindestemmer - Liv og kræft Nyt Nordisk Forlag