Juleevangeliet - En gendigtning. Eller noget i den retning

Vis stort billede
Juleevangeliet - En gendigtning. Eller noget i den retning

228,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Juleevangeliet er vanskelig at genre bestemme. Brønnum laver en læsning af det juleevangelium vi alle kender så godt, hvor han bruger alle greb i sin skæve, humoristiske, subtile og psykologiske gendigtning.

Vi kommer ind i hovedet på Kejser Augustus og lider med den højgravide Maria på æselryg og bringes helt ned i substansen på den spektakulære begivenhed for 2000 år siden. ’Betlehem and all that jazz’ er for enhver, der har brug for en sidelæns tilgang til den der jul …

”Den eneste måde at tælle folk systematisk på / var at få dem til at henvende sig i deres fødeby / for at blive skrevet op som levende og endnu ikke døde, / de havde hverken computer eller telefon på det tidspunkt, og posten / var heller ikke dengang til at stole på” (uddrag)
FORFATTEREN: Jakob Brønnum er født i 1959 og uddannet teolog. Han har en lang række udgivelse bag sig i alle genrer: Digte, krimier, faglitteratur, romaner. Har herudover bidraget til et hav af antologier. Seneste bogudgivelse er Kristus som antihelt på Forlaget ALFA. Brønnum er bosat i Sverige.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jakob Brønnum
Sideantal: 216
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Alfa
Bredde: 148 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 506 g
Udgivelsesdato: 23 Oct 2014
Oplagsdato: 23 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771151008

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Juleevangeliet - En gendigtning. Eller noget i den retning Alfa