Huset på hovedet - Tankestrømme, der forener forløser og frigør

Vis stort billede
Huset på hovedet - Tankestrømme, der forener forløser og frigør

248,75 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Jeg har et rum i mit hus, jeg ikke kan li’. Lukker døren derind. Nogle gange går den op ... Smækker den i med al min vredes kraft, men min dag har besluttet sig. Det lilla græs smager af salt. andet med mine tårer. Min sjæl er flækket. Har mistet mig selv og min drøm. En smerte på størrelse med uendeligheden.
Huset på hovedet er for dig, der føler dig alene med alle de stærke, modsatrettede følelser, som er forbundet med at få et barn, der ikke er som de andres. Du får sat ord på de uudtrykte tanker og følelser og bliver inspireret til, hvordan du finder dig selv midt i den uoverskuelige række af diagnoser, tabubelagte tanker og bekymringer om fremtiden. Samtidig viser de opløftende tankestrømme dig vej mod forløsningen med svarene på de mange spørgsmål, der hjemsøger dig. Bogen er som et hus, hvor hver side er en dør, der åbner op for nye forfriskende vinkler på livet.
Som sundhedsplejerske har Lykke Baran haft muligheden for at se ind i tusindvis af sunde og raske børns øjne, følge deres normale udvikling og følge op, når nogle bevægede sig uden for rammerne. Efter selv at have fået et barn med handicap søger hun med sin datter et fredfyldt sted, hvor de helt og fuldt kan være sig selv – og inviterer andre til det samme – også dig!
Fagpersonale og pårørende kan her få et unikt indblik i, hvordan det er at være forældre til et barn med særlige behov, og en forståelse, der rækker langt ud over, hvad man kan hente i faglitteraturen.
Bogen er helt inde at røre ved de eksistentielle følelser. Den har givet mig en indre ro og accept af mig selv og vores situation. Kristian, far
Helt klart den stærkeste bog, jeg har læst! Et smukt eje for alle familier, der har et barn med handicap. Ved at læse bogen har jeg indset, at vi fik en gave, vi ikke vidste, vi ønskede os. Stine, mor

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lykke Baran
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mette Schou
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Linje H
Bredde: 148 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 284 g
Udgivelsesdato: 09 Oct 2015
Oplagsdato: 09 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792769251

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Huset på hovedet - Tankestrømme, der forener forløser og frigør Forlaget Linje H