Før vi har set os omkring

Vis stort billede
Før vi har set os omkring

120,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Før vi har set os omkring er digteren Mads Myginds debut i bogform. Han udgav sidste år en pamflet i Edition After Hand serien med titlen Tilbage er et sart pulver af oprør, som blev lanceret på Roskilde Festivalen.
Før vi har set os omkring falder i tre dele, tre tempier; [1] en række rastløse, afprøvende og kritiske digte, [2] tre frenetiske, aggressive og hastige langdigte, [3] en række mere søgende og overvejende digte.
Mads Mygind skriver hverken op eller ned, men ligeud i én strøm, hele tiden i bevægelse, fra forskellige positioner og udsagn. Det meste kan prøves af her, transformeres og opløses i sig selv – et ”nomadisk centrum”. Ind imellem er der ophold ved poetiske billeder, en tøvende eftertænksomhed, og så af sted igen. Et aspekt som tilsvarende gør sig gældende i den lydlige side af sagen. Der er tempo, til tider pågående og hektisk, ophold i gentagelser og punkterende linjebrud, men afgjort en særlig lydlig bevidsthed, en rytme og en klang, som inkorporerer et lydbillede fra den konkrete samtidige omverden. Digtsamlingen som hele kredser om tre spor (og det imellem); et politisk (kritisk), et poetisk (sprogreflekterende), et privat (personligt).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mads Mygind
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mathias Kokholm
Originaltitel: Før vi har set os omkring
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Mathias Kokholm
Udgiver: After Hand
Bredde: 148 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 107 g
Udgivelsesdato: 03 Feb 2011
Oplagsdato: 03 Feb 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788787489836

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Før vi har set os omkring After Hand