Fanø findes

Vis stort billede
Fanø findes

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Digtsamlingen Fanø findesaf forfatteren og journalisten Keld Nissen, der er født og opvokset i Esbjerg.
Digtene udtrykker længsel efter et sted - som er Fanø. Digtene udtrykker tillige kærlighed til Fanø og til det liv, digteren har levet og lever på Fanø.
Digtene beskriver det karakteristiske ved vadehavsnaturen: Klitlandskabet, havet, blæsten, sandet og den store himmel, og de beskriver årstiderne på øen. De udtrykker kærlighed til de steder og mennesker, som digteren har set og mødt. Digtene fortæller om Fanø, der findes.
Fanø findes er illustreret med originale tegninger af Fanø-kunstneren Margit Enggaard Poulsen.
Keld Nissen er født i 1953 i Esbjerg og er kommet på Fanø, siden han var fire år, i begyndelsen i sommerhus om sommeren, i de senere år hele året rundt. Han har aldrig boet fast på Fanø og har altid længtes efter øen, når han har befundet sig et andet sted. Det er den længsel, digtene udtrykker.
Keld Nissen udgav i 1982 romanen Fritaget for fremmøde. Han udgav desuden i begyndelsen af 1980erne en række noveller i antologier og blade. Fanø findes er således forfatterens tilbagevenden til skønlitteraturen efter mere end 30 år.
I de mellemliggende år har Keld Nissen arbejdet som skrivende og redigerende journalist på Jydske Tidende, Frederiksborg Amts Avis og Berlingske. Han arbejder nu på Berlingske.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Keld Nissen
Sideantal: 40
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Stig Petersen
Udgiver: Siesta
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 6 mm
Udgivelsesdato: 24 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792893413

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk